kwekerij Domein de Vier Ambachten

Domein de Vier Ambachten heeft zich gespecialiseerd in druiventeelt, honderden rassen zijn getest en geselecteerde stokken worden verder gekweekt. U kunt daarom bij ons terecht voor druivenplanten in vrijwel alle bekende maar ook voor zeer veel minder bekende rassen. Niet alleen wijndruiven,  ook tafeldruiven, om zo van te snoepen, zelfs veel nieuwe pitloze rassen!

 

Let wel niet alles is altijd op voorraad, en soms staat niet alles in de lijst, vraag naar wat we in voorraad hebben of wat we nog meer kunnen leveren.

 

We specialiseren ons vooral op veel nieuwe schimmeltolerante rassen, de zogenoemde PiWi’s (PilzWiedersständlich) zodat u minder of niets aan behandelingen tegen ziektes hoeft uit te voeren.

Uiteraard krijgt u van ons gedegen, op tientallen jaren gefundeerd advies, voor één plant in de tuin of voor de aanleg van een kleine of grotere wijngaard.

Naast druiven hebben we een groot assortiment aan vijgen op het domein staan, meer dan 50 verschillende rassen, waar we planten van opkweken.

Verder kunnen we op bestelling van vrijwel alle fruitsoorten bomen en struiken leveren. En ook voor alle andere bomen en struiken en vaste planten voor de tuin kunt u bij ons terecht.