Overnachten in de wijngaard

 

Slaaptonnen

Letterlijk in de wijngaard want de grote vaten waar je in kan slapen staan midden tussen de druivenplanten. In ieder ton is ruimte voor twee personen, er is  een fijn 2 persoonsbed, twee bankjes en een tafeltje en buiten onder het afdakje staan nog twee stoelen en een tafeltje. Wakker worden in de natuur, naar de vogeltjes en de wind in de bomen luisteren, hazen en soms zelfs reeën zien wegschieten.

Wij zorgen voor een lekker ontbijtje in onze gezellige ontbijtzaal  waar je ook een kop koffie of thee kan pakken en  's avonds ook lekker een wijntje kunt drinken, een boek kan lezen uit onze bibliotheek of eventueel een hapje kunt eten.

De tonnen zijn niet geschikt om een huisdier mee te nemen.

De tonnen zijn slechts gedeeltelijk gerealiseerd maar een enkele is al te huur.

Wijngaardhuisjes

Naast 10 grote tonnen hebben we ook 9 wijngaard huisjes, een soort van tiny houses, ingericht klaar staan voor 2  personen met een fijn bed, tafel met stoelen eenvoudige kookgelegenheid en tuinmeubilair.

De huisjes zijn goed geïsoleerd dus ook in het voor en najaar en zelfs in een niet te koude winter  is het hier goed vertoeven. Voor de echt koude periodes hebben we kleine kacheltjes om het huisje te verwarmen.

In de huisjes vind u opgemaakte bedden, handdoeken, kopjes en glazen, koffie en thee, Water kunt u opwarmen op uw eigen "keukenblokje" waar u ook een eitje kan koken of soep kan warmen. Er is naast voldoende verlichting ook een USB stopcontact om uw telefoon of laptop op te laden. Vergeet niet het snoertje mee te nemen! ER IS GEEN normale stroom, geen normaal stopcontact!

Ook voor de huisjes kunnen we het ontbijt verzorgen maar u  kunt ook zelf wat klaar maken bij uw huisje of in onze keukenhuisje waar u ook wat kookgerei, serviesgoed en bestek vind. U kunt hier ook (af)wassen. 

Familiehuisje,

in een huisje staat een 2 persoonsbed en een stapelbed. Het is op speciaal verzoek een extra bed te plaatsen in de huisjes voor 2 personen zodat deze geschikt zijn voor 3.

Huisdier

In enkele huisjes is het toegestaan een huisdier mee te nemen. Er kunnen 2 honden mee, voor  schoonmaakkosten wordt wel extra gerekend!

 

Rust, rust en rust.

in onze huisjes en tonnen staat GEEN TV en er is geen wifi . 

 

Verder worden in de toekomst 6 camperplaatsen  gerealiseerd.

 

Onze nette en schone sanitaire ruimtes, (toiletten, douches en wasgelegenheid) vind u  nabij de slaapaccommodaties.

 

Wat denkt u trouwens van een meerdaags familiefeest, een bruiloft, een bedrijfsbijeenkomst of workshop. Feesten of vergaderen, 's avonds als het mooi weer is een stuk met de fluisterboot varen en lekker zonder zorgen wat kunnen drinken, lekker slapen en 's ochtends uitgerust weer op staan.

 

Als u komt overnachten staan de wijn en glazen al klaar voor u.

 

Ons project is mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van De landschapstafel Voorne-Putten een initiatief van de provincie Zuid-Holland en financiële ondersteuning van ExxonMobil.