Review op Campspace door Tessa ,verblijf van 16-4

tot 17-4-22

 

Wat een heerlijke plek! Fluitende vogels, knorrende varkentjes, vriendelijke honden, en scharrelende kippetjes. We hadden heerlijk weer en hebben volop genoten van het wandelen tussen de wijnranken, over het blotenvoetenpad en langs het water.

We sliepen in een van de trekkershutjes die op een rij staan met uitzicht over de moestuinen en wijngaard. Super rustige plek, omgeven door bomen, waar je je echt zo in Italië waant :). Een heerlijke fles wijn van het domein hebben we in de zon voor het hutje opgedronken. 

Je kan ook overnachten in de wijntonnen, die er ook super leuk uitzagen.

De eigenaar Fred vertelde trots verhalen over de wijngaard en hoe hij de verschillende wijn soorten verbouwd. 

Contact voor en tijdens het verblijf was prima en er werd goed voor ons gezorgd! Heerlijke fles wijn, goed ontbijt, allemaal prima!

Er is geen verwarming, dus neem warme sokken mee voor 's avonds. De keuken is prima om zelf te koken, dus neem vooral je eigen boodschappen mee.

 

 

Overnachten in de wijngaard

Wij  weer open vanaf

15 maart 2024

Slaaptonnen

Letterlijk in de wijngaard want de grote vaten waar je in kan slapen staan midden tussen de druivenplanten. In ieder ton is ruimte voor twee personen, er is  een fijn 2 persoonsbed, beddengoed, handdoeken, twee bankjes  en buiten onder het afdakje staan nog twee stoelen en een tafeltje. Wakker worden in de natuur, naar de vogeltjes en de wind in de bomen luisteren, hazen en soms zelfs reeën zien wegschieten.

Wij kunnen zorgen voor een lekker ontbijtje in onze gezellige ontbijtzaal.

Er is naast voldoende verlichting ook een USB stopcontact om uw telefoon of laptop op te laden. Vergeet niet het snoertje mee te nemen! ER IS GEEN normale stroom, geen normaal stopcontact!. Dus ook geen tv, geen wifi, geen verwarming of koeling. Back to basic in the middle of nature.

 

Enkele tonnen zijn geschikt om 1 klein) kind mee te nemen. Deze kan onder het twee persoonbed slapen als  een soort stapel bed, neemt u zelf aub een klein matras (campingbed matrasje) en wat beddengoed mee?

De tonnen zijn minder geschikt om een huisdier mee te nemen.

Wijngaardhuisjes

Naast 10 grote tonnen hebben we ook 9 wijngaard huisjes, een soort van tiny houses, ingericht klaar staan voor 2  personen met een fijn bed, tafel met stoelen, (sommige met eenvoudige verwarming en tuinmeubilair.

De huisjes zijn goed geïsoleerd dus ook in het voor en najaar en zelfs in een niet te koude winter  is het hier goed vertoeven.

In de huisjes vind u opgemaakte bedden, handdoeken en glazen,  Drinkwater vind u in het keukenhuisje.

Er is naast voldoende 12 V verlichting ook een USB stopcontact om uw telefoon of tablet op te laden. Vergeet niet het snoertje mee te nemen! ER IS GEEN normale stroom, geen normaal stopcontact!

En ook hier geen TV, geen wifi, geen koeling of verwarming.

Ook voor de huisjes kunnen we voor u het ontbijt verzorgen maar u  kunt ook zelf wat klaar maken bij uw huisje of in onze keukenhuisje waar u ook wat kookgerei, serviesgoed en bestek vind. U kunt hier ook (af)wassen. 

Familiehuisjes,

nr 8 en nr 9

in deze huisjes staan een 2 persoonsbed en een stapelbed zodat het voor 4 personen geschikt is. 

Huisdier

In enkele huisjes is het toegestaan een huisdier mee te nemen. Er kunnen max. 2 honden mee, voor  schoonmaakkosten wordt wel extra gerekend! ZIe onze tarieven

 

Rust, rust en rust.

in onze huisjes en tonnen staat

GEEN TV en er is GEEN wifi . 

Retro Caravans

Verder zijn in 2023 enkele retro-caravans geplaatst. Oude maar geheel opgeknapte super leuke caravans die op een mooie plaats in de wijngaard staan. De caravans worden door de cliënten van het zorgdomein geheel gestript en opgeknapt en krijgen ieder een eigen uitstraling.

 

Onze nette en schone sanitaire ruimte, (toiletten, douches en wasgelegenheid) vind u  nabij de slaapaccommodaties.

Meerdaagse feesten

Wat denkt u trouwens van een meerdaags familiefeest, een bruiloft, een bedrijfsbijeenkomst of workshop. Feesten of vergaderen, 's avonds als het mooi weer is een stuk met de fluisterboot varen en lekker zonder zorgen wat kunnen drinken, lekker slapen en 's ochtends uitgerust weer op staan.

 

Ons project werd mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van De landschapstafel Voorne-Putten een initiatief van de provincie Zuid-Holland en financiële ondersteuning van ExxonMobil.