Overnachten in de wijngaard

 

vanaf mei 2020 bieden wij de mogelijkheid om te overnachten in de wijngaard. Letterlijk in de wijngaard want de grote vaten waar je in kan slapen staan midden tussen de druivenplanten. In ieder ton is ruimte voor twee personen, er is  een fijn 2 persoonsbed, twee bankjes en een tafeltje en buiten onder het afdakje staan nog twee stoelen en een tafeltje. Wakker worden in de natuur, naar de vogeltjes en de wind in de bomen luisteren, hazen en soms zelfs reeën zien wegschieten. Wij zorgen voor een lekker ontbijtje in onze gezellige ontbijtzaal  waar je 's avonds ook lekker een wijntje kunt drinken, een boek kan lezen uit onze bibliotheek of eventueel een hapje kunt eten.

Naast 10 grote tonnen hebben we ook 9 wijngaard huisjes, een soort van tiny houses, ingericht klaar staan voor 2 tot 4 personen met bedden, tafel met stoelen eenvoudige kookgelegenheid en voor de koelere periodes verwarming. De hutten zijn goed geïsoleerd dus ook in het voor en najaar, zelfs in een niet te koude winter  is het hier goed vertoeven. Ook hier kunnen we het ontbijt verzorgen of kunt u desgewenst zelf wat klaar maken.

Rust, rust en rust.

in onze huisjes en tonnen staat GEEN tv, er is wifi maar alleen in de ontbijtzaal. 

Verder hebben we 6 camperplaatsen .

Onze nette en schone sanitaire ruimtes, toiletten, douches en wasgelegenheid vind u in zeer nabij de slaapaccommodaties.

Wat denkt u trouwens van een meerdaags familiefeest, een bruiloft, een bedrijfsbijeenkomst of workshop. Feesten of vergaderen, 's avonds als het mooi weer is een stuk met de fluisterboot varen en lekker zonder zorgen wat kunnen drinken, lekker slapen en 's ochtends uitgerust weer op staan.

 

Als u komt overnachten staan de wijn en glazen al klaar voor u.

 

Ons project is mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van De landschapstafel Voorne-Putten een initiatief van de provincie Zuid-Holland en financiële ondersteuning van ExxonMobil.