wijngaardhuisjes

Slapen in de wijngaard in een prima verzorgd Tiny vakantiehuisje. We hebben er 9 staan, door Madeleine en haar team van cliënten stuk voor stuk uniek ingericht, Zo is er een 'Delfts blauw' huisje , een retro jaren 70 huisje, een druivenhuisje, een Bloemen huisje, een strand huisje, een panterhuisje, zelfs voor romantische nachten een bruidshuisje, twee familiehuisjes (4 personen met dubbel bed en stapelbed) en . De meeste zijn ingericht voor 2 personen, twee voor max 4 personen.

Er staan comfortabele bedden, een zitje, een terras met tafel en stoelen.  Wilt u (uitgebreid) koken kan dat in ons keukenhuisje' waar u een keukenblok met 4 pits gasstel vind, en een aanrecht en spoelbakken om af te wassen en kleine wasjes te doen. Er staat ook een kleine koelkast die gedeeld moet worden met andere gasten. In de huisjes is een contactpunt voor de USB kabel voor de mobiel of tablet, er is geen 240V stroom. Vergeet uw kabel dus niet! Verder geen TV geen Wifi!

Sanitair vind u in onze grote sfeervol ingerichte pipowagen waar douches, toiletten en wastafels te vinden zijn.

De huisjes zijn goed geïsoleerd, zowel onder de vloer als onder het dak waardoor het ook in voor en najaar en zelfs in zachte winters goed vertoeven is. Er zijn momenteel 3 huisjes met een kleine gelhaard als bij verwarming.

 

De huisjes staan aan de  rand van de wijngaard rondom in het groen. Geen gewoon saai groen, nee! Er staan allerlei bessen, zwarte bes, rode en witte aalbes , kruisbessen, jostabes, aardbeien, Zweedse bramen, vele soorten vijgen, olijven, appels en pruimen en in de aangrenzende pluktuin ook nog bramen, frambozen, groenten enzovoort. U kunt voor uw ontbijtje zo wat vers fruit plukken, Langs onze terras, de theetuin, staan nog veel meer vijgen maar ook citrusbomen, palmen, oleanders, hibiscus in vele kleuren. Alsof je in Zuid Frankrijk of  in Italië aan het Gardameer zit.

Voor informatie of reserveren slapen@domein-de-vier-ambachten.nl

 

Bekijk ook eens deze video gemaakt door Roel van Deursen https://www.youtube.com/watch?v=B5Rhc4w-ST8&fbclid=IwAR0ICCAS_EUEO4Gx9OpzB5qrbi0uPvXnS6Hu7An0PItQXao-mQGeZehTDq0