wijngaardhuisjes

Slapen in de wijngaard in een prima verzorgd Tiny vakantiehuisje. We hebben er 9 staan, door Madeleine en haar team van cliënten stuk voor stuk uniek ingericht, Zo is er een 'Delfts blauw' huisje , een retro jaren 70 huisje, een druivenhuisje, een Buda huisje een strand huisje, een panterhuisje, een familiehuisje (4 personen, dubbel bed en stapelbed) en zelfs voor romantische nachten een bruidshuisje. De meeste zijn ingericht voor 2 personen, een voor max 4 personen.

Er staan comfortabele bedden, een zitje, een terras met tafel en stoelen en een eenvoudig keukenblokje met op aanvraag een 1 pits gasstel,  Wilt u uitgebreid koken kan dat in ons keukenhuisje' waar u een keukenblok met 4 pits gasstel vind, en een aanrecht en spoelbakken om af te wassen en kleine wasjes te doen. In de huisjes is een contactpunt voor uw USB kabel voor de mobiel of tablet, er is geen 240V stroom. Vergeet uw kabel dus niet!

Sanitair vind u in onze grote sfeervol ingerichte pipowagen waar douches, toiletten en wastafels te vinden zijn.

De huisjes zijn goed geïsoleerd, zowel onder de vloer als onder het dak waardoor het ook in voor en najaar en zelfs in zachte winters goed vertoeven is.

 

De huisjes staan aan de  rand van de wijngaard rondom in het groen. Geen gewoon saai groen, nee! Er staan allerlei bessen, zwarte bes, rode en witte aalbes , kruisbessen, jostabes, aardbeien, Zweedse bramen, vele soorten vijgen, olijven, appels en pruimen en in de aangrenzende pluktuin ook nog bramen, frambozen, groenten enzovoort. U kunt voor uw ontbijtje zo wat vers fruit plukken, Langs onze terras, de theetuin, staan nog veel meer vijgen maar ook citrusbomen, palmen, oleanders, hibiscus in vele kleuren. Alsof je in Zuid Frankrijk of  in Italië aan het Gardameer zit.

 

Bekijk ook eens deze video gemaakt door Roel van Deursen https://www.youtube.com/watch?v=B5Rhc4w-ST8&fbclid=IwAR0ICCAS_EUEO4Gx9OpzB5qrbi0uPvXnS6Hu7An0PItQXao-mQGeZehTDq0

 

Reactie plaatsen

Reacties

Manja Herstel
6 maanden geleden

Ik heb geboekt in een wijngaardhuisje van 22 t/m 24 augustus, maar ik wilde er nog een nachtje bijboeken, kan dat? Dus 25 augustus erbij, donderdag vertrekken.
En graag een gaststelletje plaatsen om iets op te warmen.
Ik.hoor graag uw reactie per email. Groeten en alvast bedankt!

Wim Waleboer
8 maanden geleden

Mijn vrouw is invalide en kan slechrs kleine stukjes lopen, is de accomedatie die wij geboekt hebben goed bereikbasr voor haar

Lia
8 maanden geleden

Goeie dag, zijn kleine, lieve hondjes welkom bij jullie? Wij hebben 1hondje en zoeken n leuke overnachting! Vriendelijke groet, Lia