wijngaardhuisjes

Slapen in de wijngaard in een prima verzorgd Tiny vakantiehuisje. We hebben er 9 staan, door Madeleine stuk voor stuk anders ingericht, Zo is er een 'Delfts blauw' huisje , een retro jaren 70 huisje, een druivenhuisje, een vogel en vlinderhuisje een Ibiza style huisje, een panterhuisje en zelfs voor romantische nachten een bruidshuisje. De meeste zijn ingericht voor 2 personen, enkele voor 3 of 4 personen.

Er zijn comfortabele bedden, een zitje, een terras met tafel en stoelen en een eenvoudig keukenblokje met een 1 pits gasstel,  Wilt u uitgebreid koken kan dat in onze 'hooiberg' waar u een keukenblok met 4 pits gasstel vind, en een aanrecht om af te wassen.

Sanitair vind u in onze grote sfeervol ingerichte pipowagen waar douches, toiletten en wasbakken te vinden zijn.

De huisjes zijn goed geïsoleerd, zowel onder de vloer als onder het dak waardoor het in voor en najaar goed vertoeven is.

 

De huisjes staan aan de  rand van de wijngaard rondom in het groen. Geen gewoon saai groen, nee! Er staan allerlei bessen, zwarte bes, aalbes rood en wit, kruisbes, jostabes, aardbeien, diverse soorten vijgen, olijven appels en pruimen en in de aangrenzende pluktuin ook nog bramen, frambozen, groenten enzovoort. U kunt voor uw ontbijtje zo wat vers fruit plukken, Langs onze terras, de theetuin, staan nog veel meer vijgen maar ook citrusbomen, palmen, oleanders, Alsof je in Zuid Frankrijk of Italië zit

 

Bekijk ook eens deze video gemaakt door Roel van Deursen https://www.youtube.com/watch?v=B5Rhc4w-ST8&fbclid=IwAR0ICCAS_EUEO4Gx9OpzB5qrbi0uPvXnS6Hu7An0PItQXao-mQGeZehTDq0