revieuws / beoordelingen

Reactie op Natuurhuisje.nl

huisje 2 - Sinyan Zhu 3/7-4/7

Natuur, rust en ruimte: Fijne omgeving met weilandjes en kleine dorpjes. Het strand bij Rockanje is ook maar 20 minuten rijden en rustig. Er rijden soms auto's over het dijkje maar daar merk je eigenlijk niets van door de bomen. Fijn wakker geworden met uitzicht op de wijngaard.

Algemene beoordeling: 8

Het natuurhuisje ligt in de buurt van Rotterdam en Spijkernisse maar daar merk je niets van. Fijne, rustige plek om een weekendje door te brengen. Vriendelijke mensen en leuk ingerichte huisjes. Zeker aan te raden!

huisje 3 - Edgar Senne 26/6-27/6
Natuur, rust en ruimte:

Prachtige plek in een mooie stille wijngaard. Ook de omgeving is erg rustig.

Algemene beoordeling: 8

Eenvoudig, basic maar voldoende. Koffie en thee aanwezig, goede bedden. Doucheruimte gezamenlijk maar schoon. Hele vriendelijke ontvangst. Het is wel fijn als het goed weer is want anders is het huisje klein en koud.

 

Huisje 3 - Sjoerd-jan Wiarda 19/6-20/6

Heerlijk overnacht in de wijngaard en ontbeten samen met een Winterkoninkje.

Algemene beoordeling: 7

Het huisje was basic en de eigenaren bijzonder gastvrij. De wijn van de wijngaard viel in goede smaak net als het diner en ontbijt.

 1. Marijke7 juni 2024 - 8 juni 2024Natuur, rust & ruimte:
   

  Tussen de wijngaarden

  Algemene beoordeling 7

  Bij slecht weer is het wel wat krap binnen, met mooi weer heel fijn!

 2. Juliette20 mei 2023 - 22 mei 2023Natuur, rust & ruimte:
   

  Prachtige omgeving, heerlijk rustig, veel gras en bloemetjes

  Algemene beoordeling 8

  Geweldige locatie, een plekje om echt even lekkker in de natuur tot rust te komen. De zwijntjes kwamen gezellig langs en het ontbijt was ook goed geregeld.
  Helaas zijn de bedden erg hard en dus oncomfortabel (dat gold voor huisje 8, geen idee hoe de bedden in de andere huisjes zijn natuurlijk) en de douches hadden zo’n handleiding dat ze ook niet aangenaam (evanals niet kinderproof) zijn.

 3. Amy31 augustus 2022 - 7 september 2022Natuur, rust & ruimte:
   

  Dit is het zuiden van Nederland, dus het is een relatief industrieel en dichtbevolkt gebied, maar de wijngaard zelf is omringd door bomen en wordt biologisch onderhouden en is erg mooi en sereen. Als je buiten zit, kun je de hele dag door zwermen sterren en ganzen zien overvliegen of een spin zijn web zien spinnen of genieten van de dieren op de wijngaard, katten, honden en varkens.

  Algemene beoordeling 9

  Mijn kinderen en ik hebben echt genoten van ons verblijf. Het is absoluut eenvoudig - niet voor degenen die extra's willen, maar het was precies goed voor ons. Het is klein en zeer milieuvriendelijk en alle medewerkers die heel hard werkten waren altijd vriendelijk en bereid om vragen te beantwoorden. We huurden fietsen en vonden het geweldig dat je overal met de fiets kon komen. Het bussysteem was ook indrukwekkend. We hebben ook bijna elke dag gezwommen in het meer bij de wijngaard. En natuurlijk weten we nu hoe lekker wijn uit Nederland kan zijn!

beoordelingen op Natuurhuisjes.nl https://www.natuurhuisje.nl/vakantiehuisje/60897