slapen in een houten ton

Slapen in de wijngaard, in een houten wijnvat. Het kan, naast onze wijnmakerij staan keurig opgesteld onder een dak grote houten wijnvaten. Op de foto hiernaast het 1e vat dat geplaatst is, ondertussen is er een dak over gebouwd en staan er al 10 vaten.  De vaten zijn Ingericht met een tweepersoonsbed, een tafeltje en twee bankjes. Er zijn 2 wijnglazen en een paraplu, bedlinnen en handdoeken. 

Buiten op het terrasje staan 2 tuinstoelen en een tafeltje. Rondom de tonnen staan uiteraard honderden druivenstokken maar ook vijgenbomen en hibiscusstruiken

Door dat de vaten onder een dak staan worden ze niet zo warm in de zon en minder koud in voor en najaar. Op het dak liggen zonnepanelen waarmee accu's  gevuld worden die zorgen voor verlichting. In het pand van de wijnmakerij, op minder dan 25 m afstand, vind u  de ontbijtzaal,  het sanitair en een plaats waar u wat kunt afwassen of wassen. Nieuw extra sanitair wordt op max 20 m afstand gerealiseerd.

In de tuinzaal kunt u genieten van een heerlijk ontbijt maar  ook 's avonds op uw gemak een wijntje drinken en een boek pakken uit onze uitgebreide bibliotheek.  Indien gewenst kunt u tijdens de weekenden op vrijdag of zaterdag ook een avondmaaltijd bestellen.

Er zijn 10 tonnen beschikbaar, in de tonnen is geen 240 v elektra,.

Denk u eens in, na een leuke dag op Voorne-Putten, lekker eten en een mooi glas wijn, heerlijk slapen, en dan 's ochtends wakker worden en vogels horen fluiten, naar buiten kijken en de fazanten zien lopen en met een beetje geluk een ree weg zien springen.

Reactie plaatsen

Reacties

Jolande en Fred Verboom
8 maanden geleden

Goedemorgen. wij willen graag vrienden een overnachting in een wijnton kado geven. Kunnen jullie hiervoor een kadobon maken?? m vr gr Jolande en Fred Verboom

sandra clark
9 maanden geleden

Hoi,

Zijn er nog 2 tonnen beschikbaar van 8 tot 9 july??
Graag met wijn proeverij en ontbijt, Totaal 4 personen.
Wat is de prijs van de overnachting.

Anita Swagerman-Botman
10 maanden geleden

Hallo, helaas is ons medegedeeld dat jullie tot 15 april gesloten zijn door stormschade. Wij hebben geboekt voor zaterdag 9 april wat helaas niet door kan gaan en wij graag ons geld terug willen krijgen om opnieuw iets anders te boeken ivm familieuitje wat wij graag bij jullie wilden vieren. Hopelijk in de toekomst toch slapen in een wijnvat.
Graag zie ik jullie reactie tegemoet hoe de terugbetaling plaats vindt. Succes met het herstellen, met vriendelijke groet, Anita Swagerman-Botman