slapen in een houten ton

slapen in de wijngaard, in een houten wijnvat. Het kan, naast onze wijnmakerij staan keurig opgesteld onder een dak grote houten wijnvaten. Ingericht met een tweepersoonbed, een tafeltje en twee bankjes. Er zijn 2 wijnglazen en een paraplu, bedlinnen en handdoeken.

Buiten op het terrasje staan 2 tuinstoelen en een tafeltje. Tevens staat er een klein keukenblokje met een 1 pits gasstel. Rondom de tonnen staan uiteraard honderden druivenstokken maar ook vijgenbomen en hibiscusstruiken

Door dat de vaten onder een dak staan worden ze niet zo warm in de zon en minder koud in voor en najaar. Op het dak ligt een zonnepanneel waarmee een accu gevuld wordt die zorgt voor verlichting. In het pand van de wijnmakerij vind u ook de douches, toiletten en wasgelegenheden en een plaats waar u wat kunt afwassen of wassen.

In de ontbijtzaal waar u kunt genieten van een heerlijk ontbijt maar waar u ook 's avonds op uw gemak een wijntje kunt drinken en een boek kan pakken uit onze uitgebreide bibliotheek. desgewenst kunt u ook een avondmaaltijd bestellen.

Er zijn 10 tonnen beschikbaar.

 

Denk u eens in, na een leuke dag op Voorne-Putten, lekker eten en een mooi glas wijn heerlijk slapen, en dan 's ochtends wakker worden en vogels horen fluiten, naar buiten kijken en de fazanten zien lopen en met een beetje geluk een ree weg zien springen.