slapen in een houten ton 

Slapen in de wijngaard, in een houten wijnvat. Het kan, naast onze wijnmakerij staan keurig opgesteld onder een dak grote houten wijnvaten. Op de foto hiernaast het 1e vat dat geplaatst is, ondertussen is er een dak over gebouwd en staan er al 10 vaten.  De vaten zijn Ingericht met een tweepersoonsbed, een tafeltje en twee bankjes. Er is bedlinnen en handdoeken. 

Buiten op het terrasje staan 2 tuinstoelen en een tafeltje. Rondom de tonnen staan uiteraard honderden druivenstokken maar ook vijgenbomen en hibiscusstruiken

Door dat de vaten onder een dak staan worden ze niet zo warm in de zon en minder koud in voor en najaar. Op het dak liggen zonnepanelen waarmee accu's  gevuld worden die zorgen voor verlichting. In het pand van de wijnmakerij het sanitair en een plaats waar u wat kunt koken en (af)wassen . 

In de tuinzaal achter bij het water kunt u genieten van een heerlijk ontbijt maar  ook 's avonds op uw gemak een wijntje drinken en een boek pakken uit onze uitgebreide bibliotheek.  Indien gewenst kunt u tijdens de weekenden op vrijdag of zaterdag ook een avondmaaltijd bestellen.

Er zijn 10 tonnen beschikbaar, in de tonnen is geen 240 v elektra wel 12 volt verlichting en een USB oplaadpunt voor mobiel of tablet,

Denk u eens in, na een leuke dag op Voorne-Putten, lekker eten en een mooi glas wijn, heerlijk slapen, en dan 's ochtends wakker worden en vogels horen fluiten, naar buiten kijken en de fazanten zien lopen en met een beetje geluk een ree weg zien springen.

Voor informatie of reserveren slapen@domein-de-vier-ambachten.nl